Εντοπίστηκε η 39χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν δέκα μήνες από την Καλλιθέα. Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Δεριγνύ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου κατέφυγε η οικογένειά της για να την εντοπίσει, τη νύχτα της Παρασκευής, οι πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο, οδήγησαν στα ίχνη της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο αυτό και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της.

Μιλώντας στο «Τούνελ» ο αδερφός της ευχαρίστησε την εκπομπή, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

ι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη της το περασμένο Πάσχα. Ανησύχησαν για τη ζωή της όταν δεν εμφανίστηκε ενάμισι μήνα μετά, στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα.

Ένα ακόμα περιστατικό που την στιγμάτισε και ανέτρεψε τη ζωή της ήταν ο χαμός του πρώτου της έρωτα. Μετά το θάνατό του η Αλέκα «δε σήκωσε κεφάλι», όπως λέει η μητέρα της.

«Αγαπάει τους ανθρώπους και τα ζώα και όπου μπορεί βοηθάει. Είναι πολύ κοινωνικό άτομο, χαρούμενο και γελαστό. Πήγαινε και βοηθούσε στην εκκλησία», λέει η μητέρα της αγνοούμενης Αλέκας στην κάμερα του «Τούνελ».

«Το βράδυ της Ανάστασης, ήτανε στο σπίτι με τον πατέρα της. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη. Ήρθε να μου πει χρόνια πολλά και της μίλησα αυστηρά… Ανήμερα του Πάσχα σηκώθηκε και έφυγε και δεν την ξαναείδα» αναφέρει χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη της.

Χάρη στην κινητοποίηση των τηλεθεατών της εκπομπής και της αστυνομίας, η 39χρονη γυναίκα επέστρεψε τελικά στην οικογένειά της.