Εκατοντάδες Ρομά έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης του νομού Μεσσηνίας και απειλούν να λιντσάρουν 64χρονο κάτοικο της κοινότητας Πιπερίτσα, ο οποίος κρατείται επειδή πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο ομόφυλό τους.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σήμερα στις 14:30 όταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, είδε τον 18χρονο να μπαίνει στο σπίτι του με σκοπό τη ληστεία και φοβήθηκε για την ζωή του. Όπως υποστηρίζει ο 64χρονος, πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα για εκφοβισμό, όμως τα σκάγια πέτυχαν τον άτυχο νεαρό στην κοιλιά και τον θώρακα, και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

trong>Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα λευκό βαν είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα έξω από τα σπίτια της περιοχής.

​Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτό, και φέρεται να μπήκαν και οι τρεις στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του.

?Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο, τον οποίο οι άλλοι δύο πήραν αμέσως και έβγαλαν από το σπίτι.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

την είσοδο του νοσοκομείου συγκεντρώθηκε εξαγριωμένο πλήθος Ρομά και επικράτησε ένταση και παρά την ισχυρή παρουσία αστυνομικών η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Δεκάδες Ρομά έχουν συγκεντρωθεί και έξω από το τμήμα Μεσσήνης, όπου κρατείται ο  δράστης με σκοπό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, να εισβάλουν για να εκδικηθούν τον θάνατο του νεαρού!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και οπλοχρησία.