Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και την παραλιακή από τη 1:00 – 8:00

0
40

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και την Παραλιακή Λεωφόρο, από τη 1 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί για ΙΧ αυτοκίνητα και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ανακοίνωσε ο ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη χώρα.

Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ ενθαρρύνεται η τηλεργασία για τον ιδιωτικό τομέα. Κλειστά επίσης θα παραμείνουν τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία, Χαλκιδική.

Στη σύσκεψη που προηγήθηκε μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.