Η ζήλεια του συζύγου φέρεται πως ήταν η αιτία της τραγωδίας που διαδραματίστηκε σήμερα στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, όπου ένας 48χρονος άντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν μαζί περισσότερο από 20 χρόνια, αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα στη γειτονιά, ωστόσο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε υπερβολικά τη 50χρονη σύζυγό του

Zευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Μακρακώμη Φθιώτιδας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για μία ακόμα οικογενειακή τραγωδία.

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν στο σπίτι μετά από τηλεφωνική κλήση γείτονα που ανησύχησε όταν πήγε στο πρατήριο βενζίνης που διατηρούσε ο νεκρός πλέον άνδρας και το βρήκε κλειστό, βρήκαν τον άνδρα και την γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο και ο 48χρονος σύζυγό της από βολή του ίδιου όπλου.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το ζευγάρι καυγάδισε έντονα και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.