Με το σκυλάκι τους, μακριά από τον Βρετανό πρωθυπουργό, την έβγαλε η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, η οποία αποκάλυψε ότι αναρρώνει μετά από συμπτώματα του κορονοϊού.

Η 32χρονη πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί στις αρχές του καλοκαιριού, ανήκει στην ομάδα των ευάλωτων ατόμων, καθώς είναι έγκυος, που καλούνται να αποφεύγουν την επαφή με όσους έχουν συμπτώματα της νόσου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Κάρι Σίμοντς, η οποία έχει απομονωθεί από τον Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι υπέφερε από τον Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επίσημα διαγνωσθεί ότι έπασχε από την ασθένεια, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε χθες, Παρασκευή, ότι παραμένει σε απομόνωση με ήπια συμπτώματα του Covid-19, όπως πυρετό, επτά ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός.

Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, η Κάρι Σίμοντς η οποία συνήθως ζει στην πρωθυπουργική κατοικία, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το Camberwell στο νότιο Λονδίνο όπου έχει απομονωθεί με τον σκύλο του ζευγαριού, τον Dilyn.

«Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα συμπτώματα του κορονοϊού. Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση».

https://twitter.com/carriesymonds/status/1246471777741688839

 

Σε μια δεύτερη ανάρτησή της στο twitter, με ένα link κατευθύνει τους χρήστες στη σελίδα συμβουλών του Royal College of Obstetricians and Gynecologists (RCOG) για εγκύους και τις οικογένειές τους, πρόσθεσε: «Η εγκυμοσύνη με το Covid-19 είναι προφανώς ανησυχητική".

?ι απευθυνόμενοι σε όσες γυναίκες κυοφορούν, συνέχισε: "Για όσες γυναίες είναι έγκυες, παρακαλώ να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, οι οποίες για εμένα ήταν πολύ καθυσηχαστικές ".