Λαχτάρα από τις λίγες πήραν οι κάτοικοι της Γλυφάδας, όταν είδαν ξαφνικά ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στο χώρο έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα στο Γκολφ!

Ευτυχώς, παρότι _κυριολεκτικά_ τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι, δεν κινδύνεψε κανένας από τους περίοικους ή τους διερχόμενους και οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια της ριψοκίνδυνης αυτής κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και ο δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, δημοσιοποίησε το περιστατικό στο λογαριασμό τους στο Facebook ζητώντας να μάθει τους λόγους της προσγείωσης.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Ελληνικό, αλλά αμέσως μετά την απογείωση ο πιλότος διαπίστωσε βλάβη και προχώρησε σε προσγείωση στον προαναφερόμενο υπαίθριο χώρο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Παπανικολάου:

«Τι άλλο θα ζήσουμε τη φετινή χρονιά, πραγματικά δεν ξέρω. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ελικόπτερο προσγειώθηκε ξαφνικά στο χώρο έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα, στην περιοχή του Γκολφ.Οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, κανείς περαστικός δεν τραυματίστηκε ούτε κινδύνευσε, όλα αυτή τη στιγμή είναι υπό έλεγχο. Ζητάμε να μάθουμε γιατί έγινε μια τόσο ριψοκίνδυνη προσγείωση, χωρίς άδεια, δίπλα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή».