Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα μετά και την δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που έστελνε στην άτυχη Κωνσταντίνα ο πρώην σύζυγός της.

Ο φερόμενος ως δράστης για μεγάλο χρονικό διάστημα απειλούσε την άτυχη νεαρή και την ενοχλούσε συνεχώς. Μέχρι τη στιγμή που πήγε στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα και έκοψε το νήμα της ζωής από την Κωνσταντίνα και τον αδερφό της, ο πρώην σύζυγός της είχε δώσει πολλά στοιχεία που έδειχναν τις προθέσεις του.

«Όλα προμήνυαν το κακό. Όταν έλεγα εδώ και καιρό ότι τ άτυχο κορίτσι χτυπούσε πόρτες, αλλά δεν είχε εισακουστεί ήταν αυτό, την προειδοποιούσε» αναφέρει η δικηγόρος Ανθούλα Ανασόγλου.

Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στη σύζυγό του προκαλούν ανατριχίλα: «Το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν έναν παραμάζωμα». «Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί σου είπα» ήταν η απάντηση της άτυχης Κωνσταντίνας. «Πάρε με τηλέφωνο… πάρε με τηλέφωνο… πάρε με τηλέφωνο» επέμενε εκείνος.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, άφηνε διαρκώς υπονοούμενα για τα όσα σχεδίαζε. «Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου» είχε γράψει η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της να απαντά: «Βόλεψε που σε πλάκωσα και έφυγες, με τόσα που κάνατε, αλλά πού θα πάει θα τα βρείτε μπροστά σας… κρίμα που σε αγάπησα και εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια».

Όπως πρόσθεσε η κυρία Ανασόγλου, «η Κωνσταντίνα δέχονταν όλοι απειλές και αυτά τα μηνύματα τα οποία στοίχειωσαν τη ζωή των ανθρώπων και δυστυχώς, παρ’ όλο που τα είχαν δείξει, παρ’ όλο που αποτελούσε αποδεικτικό υλικό, κανείς δεν τα έλαβε τόσο σοβαρά υπόψη».

ύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η 28χρονη απομακρύνθηκε από τον 32χρονο και μετακόμισε στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα καθώς φοβόταν για τη ζωή της: «Τι θα γίνει; Θα απαντήσεις; Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολύ ώρα το κρυφτούλι; Τι θα γίνει θα απαντήσεις το τηλέφωνο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Άμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι, σε γελάσανε».

«Δημήτρη, σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω… δεν μπορώ άλλο» του είχε απαντήσει. Η Κωνσταντίνα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πείσει τον πρώην σύζυγό της να δει γιατρό για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Είχε απευθυνθεί ακόμη και στις εισαγγελικές Αρχές ζητώντας τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, αλλά μέχρι να παρέμβουν, το κακό είχε ήδη γίνει.