Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, μετά την προσέλευσή της στον ανακριτή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε τίποτα και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

Εικόνες από το σπίτι της Ιωάννας στο κινητό της 35χρονης

ην ίδια ώρα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα στοιχεία που συλλέγουν οι αρχές αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο κινητό της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες από το σπίτι της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο. Αυτή η εξέλιξη λοιπόν επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που υποστήριξαν ότι είχαν δει τη γυναίκα έξω από το σπίτι της 34χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι εντοπίστηκε στο σπίτι της 35χρονης

ην ίδια ώρα, όλα τα ευρήματα των Αρχών φανερώνουν ότι η 35χρονη κατηγορούμενη είχε απευθυνθεί μέχρι και σε... μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες προκειμένου να «δέσει» τον σύντροφό της. Μάλιστα, σύμφωνα με με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών από τις επισκέψεις της η 35χρονη φαίνεται να κρατούσε σημειώσεις, χωρίς ειρμό, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου.

Είχε βάλει μέχρι και GPS στο αυτοκίνητό της

ύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει ακόμα και GPS TRACKER στο ΙΧ της 34χρονης Ιωάννας.

Μάλιστα στο κινητό της βρέθηκε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώρισε κάθε στιγμή που βρισκόταν η νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν η 35χρονη να προέβη σ' αυτή την ενέργεια προκειμένου να εξακριβώσει εάν η Ιωάννα είχε επαφές με τον σύντροφό της. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ισχυρίζονται ότι στο ιστορικό του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων της δράστιδας εντόπισαν στοιχεία αναζήτησης αγοράς πομπού GPS στο διαδίκτυο.