Ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις για τους πελάτες της που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, εκτός από την έκπτωσης των τελών δικτύου για το Φεβρουάριο που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, η οποία ισχύει για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.

Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

Οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ:

«Η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της που αντιμετώπισαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω της πρόσφατης πρωτοφανούς κακοκαιρίας και ανακοινώνει επιπλέον ελαφρύνσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών μας».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, λιγότεροι από 1.000 είναι οι καταναλωτές των βορείων προαστείων της Αττικής με προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία, θα συνεχιστούν και το βράδυ προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και τα υπόλοιπα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα από τις αρχές της εβδομάδας.