Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το παρελθόν και τα όσα είχε ζήσει η 64χρονη γυναίκας που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Δυο γυναίκες, φίλες της άτυχης 64χρονης, μίλησαν στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψαν αμφότερες ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, αφού οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον.

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με δάκρυα στα μάτια και με φωνή που «έσπαγε» μια από τις γυναίκες χρόνια φίλη με το θύμα, περιγράφοντας πως η 64χρονη είχε χωρίσει γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη».

Αναζητείται ως ύποπτος

εν διαστάσει σύζυγός της 64χρονης αναζητείται από χτες ως ύποπτος, ενώ σημειώνεται ότι στο σπίτι της άτυχης γυναίκας η Ασφάλεια Αττικής βρήκε δύο κάλυκες από πιστόλι

Το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το ζευγάρι είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και προστριβές και όπως αναφέρουν ο δράστης περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην οδο Πραξιτέλους και την πυροβόλησε στην τραχηλική χώρα και στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε.

Ένας κάτοικος που βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια του, είδε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κανείς δεν είδε το τραγικό συμβάν αλλά ούτε και τον δράστη.

«Όπου την έβρισκε τη χτυπούσε»

λλη γυναίκα, επίσης γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, είπε επίσης στην εκπομπή ότι ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, την κακοποιούσε και υπήρχαν εντάσεις. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα», είπε η γυναίκα.

«Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της» πρόσθεσε, λέγοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, όπου χθες (03.06.2021) δέχτηκε τους δυο πυροβολισμούς που της έκοψε το νήμα της ζωής.

«Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε» υποστήριξε η γυναίκα, σημειώνοντας πως υπήρχαν καυγάδες και για τα περιουσιακά, αφού είχαν δυο καθαριστήρια και το ένα δεν πήγαινε καλά.

Με δύο σφαίρες

ταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης η γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Αμέσως κάλεσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια. Και οι έρευνες στράφηκαν στο ευρύτερο περιβάλλον της.