Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου, την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

αθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας του 63χρονου, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου συγκεντρώθηκαν ομάδες ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου Ρομά στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε δύο σημεία της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στην Γαστούνη και στα Λαστέικα, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν:

-στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης,

?την περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας,

?την επαρχιακή οδό Νέας Κίου - Άργους, στην Αργολίδα,

?το πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης

Σπάρτης, στην Αρκαδία και -στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

Την ίδια ώρα επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στο Μενίδι στην περιοχή του προφήτη Ηλία και στο Ζεφύρι, όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ.