Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, καταγγέλει πως η πλατεία του Αγίου Ιωάννη «έχει γίνει άβατο» εδώ και πολλά χρόνια και κάνει λόγο ακόμη και για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κ. Ζορμπάς προέβη στη σχετική ανακοίνωση επ' αφορμή των χθεσινών επεισοδίων μεταξύ νεαρών, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία συμμετέχοντας σε αυτοσχέδιο πάρτι, και ανδρών της Αστυνομίας που έσπευσαν για να εμποδίσουν τη συγκέντρωση προς αποφυγήν του συνωστισμού λόγω κορονοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου:

«Είχαμε μέχρι πρότινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο. Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγάπησε όλη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτεια; Μάλλον το δεύτερο» ανέφερε ο κ. Ζορμπάς, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι τα δυο τελευταία βράδια μαζεύτηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη περισσότερα από 800 άτομα.nbsp;