Τραγικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η Βικτώρια Νταντσένκο, σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της την ημέρα που ο σύζυγός της συμφώνησε να φύγει από την ΑΕΚ και να αγωνιστεί ως δανεικός στη Ζόρια.

2>Λίγο νωρίτερα πήγε τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο

Βικτώρια μετέφερε τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο, και φεύγοντας, στο δρόμο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ομάδα της Ζόρια, ενώ η ίδια η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από τη Mercedes της στα social media.

Όπως αναφέρεται από τους Ουκρανούς πρόκειται για καραμπόλα, καθώς η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο (ασημί Kia) και εν συνεχεία χτύπησε σε ένα ρυμουλκόμενο και μετά σε ένα φορτηγό και από εκεί έφυγε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της γυναίκας που όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα όπως θα δείτε και από τις εικόνες και από το βίντεο. Πριν το δυστύχημα, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει νωρίτερα τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

2>Το βίντεο μέσα από τη Mercedes πριν το θανατηφόρο τροχαίο:

2 style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 134.545%;">

2>Το διαλυμένο αυτοκίνητο:

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/GGDUnkEx6Rc" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">