Μία κίνηση, η οποία δεν τιμά το αξίωμα του , "συνελήφθη" να κάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό κατά τη διάρκεια της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός του Καναδά σε βίντεο που μετέδωσε υποτιτλισμένο η καναδική τηλεόραση φαίνεται σε "πηγαδάκι" με τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας και τον πρόεδρο της Γαλλίας να κάνει μία χαρακτηριστικά κίνηση αναφερόμενος στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών

Στο "πηγαδάκι" αυτό ο Μπόρις Τζόνσον ρωτά τον Γάλλο πρόεδρο γιατί άργησε να έρθει και μετά την απάντησή του ο βρετανός πρωθυπουργός απάντα «ώστε γι’ αυτό άργησες να έρθεις;»

Στη συζήτηση μεταξύ των δύο παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός του Καναδά ο οποίος αναφέρει «άργησε επειδή βρέθηκε σε μια συνέντευξη Τύπου 40 λεπτών!»

Η απάντηση του Γάλλου προέδρου δεν ακούγεται αλλά ακούγεται του καναδού πρωθυπουργού ο οποίος είπε «Είδατε πώς έπεσαν τα σαγόνια των συνεργατών του», κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση, αναφερόμενος προφανώς στα όσα είχε πει ο Τραμπ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">.@JustinTrudeau, @EmmanuelMacron, @BorisJohnson and other VIPs shared a few words at a Buckingham Palace reception Tuesday. No one mentions @realDonaldTrump by name, but they seem to be discussing his lengthy impromptu press conferences from earlier in the day. (Video: Host Pool) pic.twitter.com/dVgj48rpOP

? Power & Politics (@PnPCBC) December 3, 2019