Μαχαίρωσε τον 10χρονο γιο του στο λαιμό και του αφαίρεσε τη ζωή.

Με αυτή την κατηγορία, ένας άνδρας συνελήφθη από τους καραμπινιέρους κατηγορούμενος για τη δολοφονία του παιδιού, στην επαρχία Viterbo, όπου το παιδί ζούσε με τη μητέρα του.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Πολωνό, στον οποίο με ασφαλιστικά μέτρα απαγορευόταν να πλησιάσει τόσο την πρώην σύζυγό του όσο τον γιο του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν,  ο πατέρας-δράστης βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας εξαιτίας διαρροής αερίου στο διαμέρισμα.

Διαμάχη για την επιμέλεια

ύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, πιθανότατα  πρόκειται για πράξη παραφροσύνης, με την οποία ο δράστης θέλησε να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το παιδί της νεκρό και τον πρώην άνδρα της δίπλα του, στο κρεβάτι», γράφουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δράστης νοσηλεύεται σε κωματώδη στο νοσοκομείο Βιτέρμπο, όπου μεταφέρθηκε μετά τη στυγερή δολοφονία του παιδιού του, ενώ οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο άνδρας είχε δραπετεύσει, όπως φέρεται, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για Covid ή αν είχε πάρει εξιτήριο, ενώ γίνονται όλες οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών πριν προχωρήσει στη δολοφονία του άτυχου μικρού.