Aνατριχίλα προκαλεί το οπτικό ντοκουμέντο που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της η 20χρονη αμερικανίδα Ιndia Mackey από το Μίσιγκαν, λίγες στιγμές πριν εκτελεστεί από τον 18χρονο σύντροφό της Kevin Dixon.

Η άτυχη κοπέλα τον βιντεοσκοπούσε την ώρα που εκείνος την απειλούσε, έβαζε σφαίρες στο όπλο του και άρχισε να τη σημαδεύει.

Το βίντεο δείχνει την προετοιμασία του εγκλήματος, με τον 18χρονο να σκουπίζει τα αποτυπώματά του τόσο από το όπλο όσο και από τις σφαίρες.

Και μόλις η 20χρονη σταμάτησε την εγγραφή, ο Dixon την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

«Αυτό το βίντεο το τραβάει μια γυναίκα που θα δολοφονηθεί λίγα λεπτά αργότερα», δήλωσε ο δικηγόρος Eric Smith στον WXYZ-TV.

Ο Dixon πυροβόλησε την Mackey και στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο και μετέφερε το σώμα της στο κάθισμα του συνοδηγού, λένε οι εισαγγελείς, ενώ εκείνη ήταν ακόμη ζωντανή. Στη συνέχεια από το τηλέφωνο της κοπέλας επικοινώνησε με τη μητέρα του, ζητώντας της να κρύψει το όπλο προκειμένου να καλύψει την πράξη του.

Εντοπίστηκε όμως από την αστυνομία και ακινητοποιήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση. Όταν οι αστυνομικοί είδαν στον κάθισμα του συνοδηγού την κοπέλα να αιμορραγεί στο κάθισμα του συνοδηγού, τον συνέλαβαν και μετέφεραν την 20χρονη στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο Ντίξον αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού. Κατηγορίες για συνέργεια απαγγέλθηκαν και στη μητέρα του. Ο Dixon προφυλακίστηκε και η δίκη του έχει ορισθεί για τον Δεκέμβριο.