Το ζευγάρι Χοακίν Φοίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα, όσο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κάνουν τη δική τους καλή πράξη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και στηρίζουν την εταιρία Beyond Meat η οποία σε αντάλλαγμα θα στείλει χιλιάδες πακέτα με vegan τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι λόγω της καραντίνας.

Είναι γνωστή η ακτιβιστική φιλοζωϊκή δράση του Χοακίν Φοίνιξ. Ο ηθοποιός αφιέρωσε σχεδόν όλη την οσκαρική καμπάνια του «Jocker» για προωθήσει ένα vegan τρόπο ζωής που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ζώων και την οικολογική ισορροπία του πλανήτη.

Μαζί με τη σύντροφό του, Ρούνι Μάρα, έχουν πάρει μέρος πολύ συχνά σε διαμαρτυρίες και πορείες για τη διάσωση των ζώων και οι θέσεις τους είναι γνωστές, καθώς ο ίδιος σε κάθε του συνέντευξη τις τονίζει.

Δεν είναι μόνο λόγια, όμως, καθώς οι δύο τους τα κάνουν πράξη. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Beyond Meat, μία εταιρία παρασκευής vegan γευμάτων που δεσμεύτηκε να στηρίξει με τη σειρά της την καμπάνια Feed a Million+: να στείλει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που υποφέρουν αυτήν την εποχή από την οικονομική κρίση και τις συνέπειες του lockdown λόγω του κορωνοϊού.

[embed]https://youtu.be/q0X6-Y9w7oU[/embed]

 

«Είμαστε ευγνώμονες στην Beyond Meat και την καμπάνια Feed a Million+ που στηρίζουν τις κοινότητες πολιτών που αυτή την εποχή αντιμετωπίζουν μεγάλο αδιέξοδο και τεράστιες δυσκολίες να θρέψουν τις οικογένειές τους», είπε ο Φίνιξ.

«Για τις επόμενες εβδομάδες η Beyond Meat θα στέλνει χιλιάδες γεύματα σε οργανώσεις που επιλέξαμε και προσφέρουν έκτακτη βοήθεια σε ανθρώπους σε όλη την επικράτεια, αλλά επίσης θα παρέχουν δωρεάν γεύματα και σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας», σημπλήρωσε η Μάρα.

lockquote class="instagram-media" style="background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 540px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% - 2px);" data-instgrm-captioned="" data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CAiQK_9FnWz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

iv style="padding: 16px;">

 

iv style="display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">

iv style="background-color: #f4f4f4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px; width: 40px;">