Απρόκλητη και αναίτια επίθεση δηλώνει ο βουλευτής του Σύριζα Ευβοίας, κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, στη διασταύρωση της οδού Λουκάρεως και Λάμπρου Κατσώνη μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Δείτε τι αναφέρει:

«Απρόκλητη και αναίτια επίθεση διμοιρίας ΥΑΤ της αστυνομίας συνέβη μεταξύ 11:54 και 11:56 στη διασταύρωση της οδού Λουκάρεως και Λάμπρου Κατσώνη σε πλήθος ειρηνικών διαδηλωτών.

Το δακρυγόνο που εκσφενδόνισαν από απρόκλητη επίθεση διμοιρίας ΥΑΤ έσκασε ακριβώς μπροστά μου με αποτέλεσμα να βρεθώ στο νοσοκομείο με σοβαρούς ερεθισμούς στα δύο μάτια και μικρό έγκαυμα στο δεξί μου μάτι.

Λίγα λεπτά πριν την επίθεση βρίσκονταν μαζί μου, ο 80 χρόνος πατέρας μου, ο πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Σταθόπουλος και ο πρ. Δήμαρχος Παλλήνης Γκοτσόπουλος.Παρακαλώ όποιον και οποία διαθέτει βίντεο από την απρόκλητη επίθεση να μου το στείλει.

Θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά. Μια μέρα γιορτή της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης με την καταδίκη των Χρυσαυγιτών ναζιστών, οι αστυνομικές δυνάμεις ενήργησαν απρόκλητα, προφανώς με εντολές του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σπάζοντας τη μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση».

trong>Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook