Αν είστε κάτοχος παλαιότερου μοντέλου συσκευής Samsung ή αν το κινητό σας "φοράει" παλαιότερο λογισμικό και αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην αποστολή μηνυμάτων στο 13033, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μπορείτε να ... κυκλοφορείτε απρόσκοπτα.

style="text-align: left;">*Προειδοποίηση μηνυμάτων σε 5ψήφιους αριθμούς: Η αποστολή μηνυμάτων σε ορισμένους 5ψήφιους αριθμούς ενδέχεται να επιφέρει χρεώσεις, ωστόσο Μην ξεχνάτε ότι για την αποστολή μηνύματος στο 130033 δεν υπάρχει καμία χρέωση.

bsp;

Βήμα 1

strong>Όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα SMS σε 5ψήφιο αριθμό, ο οποίος ενδέχεται να επιφέρει επιπλέoν χρεώσεις, το κινητό σας σάς προειδοποιεί όπως παρακάτω:

 

Βήμα 2

strong>Για να αλλάξετε την επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε SMS σε 5ψήφιους αριθμούς, ή για να γίνεται πάντα ερώτηση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Από Μενoύ "Εφαρμογές - Ρυθμίσεις - Γενικά", επιλέξτε ''Διαχειριστής εφαρμογών'' και στη συνέχεια επιλέξτε ''Ολα''.

τη συνέχεια, σκρολάρετε προς τα κάτω, μέχρι να βρείτε την εφαρμογή ''Μηνύματα'' και επιλέξτε την.

 

Βήμα 3

strong>Αφού το κάνετε αυτό, σκρολάρετε πάλι προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή ''Άδειες'', και επιλέξτε μία από τις τρεις επιλογές: Ερώτηση - Να μην επιτρ. ποτέ - Επιτρέπεται πάντα.

Αν επιλέξετε Ερώτηση, το τηλέφωνό σας θα σας "ρωτάει" κάθε φορά που προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα σε ένα 5ψήφιο και εσείς θα πρέπει να επιλέγετε αν θέλετε να επιτρέψετε να σταλεί το μήνυμα ή όχι.

Αν όμως επιλέξετε Να μην επιτρ. ποτέ,  το τηλέφωνό σας δεν θα σας αφήσει να στείλετε μήνυμα, μέχρι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

Αν πάλι επιλέξετε Επιτρέπεται πάντα, το μήνυμα θα αποστέλλεται χωρίς να χρειάζεται η άδειά σας.