Για ένα απίστευτο περιστατικό ενημέρωσε η ΠΟΕΔΙΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) με επίσημη ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με αυτή, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρίου, κάλεσε σε απολογία τον Καθηγητή Παθολογίας - Λοιμωξιολόγο κ. Χαράλαμπο Γώγο, επειδή αποδέχθηκε πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή και γενικότερα στη χώρα!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΑΘΗΝΑ 24/8/2020

Ρ. ΠΡΩΤ.: 3311

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

λήση σε Απολογία από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρίου στον κ. Χαράλαμπο Γώγο, επειδή ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρών για την πορεία της πανδημίας.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου του Ρίου κάλεσε σε απολογία τον Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολόγο κο Χαράλαμπο Γώγο επειδή αποδέχθηκε πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή και γενικότερα στη χώρα.

παράδεκτη ενέργεια που προκαλεί θυμηδία.

αλεί σε απολογία για να επιβάλλει πειθαρχικές κυρώσεις τον Καθηγητή που είναι επιφορτισμένος με το καθήκον της ενημέρωσης αφού είναι Συντονιστής του Νοσοκομείου για την αντμετώπιση των περιστατικών κορωνοϊού και είναι μέλος της Ειδική Επιτροπής του ΕΟΔΥ.

αλεί σε απολογία έναν επιστήμονα που πολλές φορές αναγκάζεται να κάνει τον Διοικητή στο Νοσοκομείο του Ρίου παρά το επιβαρημένο ιατρικό έργο. Το Νοσοκομείο του Ρίου δεν διαθέτει αναπληρωτή Διοικητή. Στις άδειες της Διοικήτριας χρέη Διοικητή κάνει εκ του νόμου ο κος Χ.Γώγος ως Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές.

ραγματικά δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει τι επιδιώκει, τι εξυπηρετεί η Διοικήτρια με την εν λόγω κατάπτυστη κλήση σε απολογία που επιβάλλεται να ανακληθεί άμεσα!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ