Σε μία ενέργεια την οποία λίγοι ανέμεναν, προχώρησε ομάδα αναρχικών στο Κουκάκι. Συγκεκριμένα, οι δύο καταλήψεις, στην οδό Παναιτωλίου και στην οδό Ματρόζου, οι οποίες είχαν "σπάσει" από την αστυνομία πριν από τα Χριστούγεννα, ανακαταλήφθηκαν.

Η αστυνομία, η οποία δεν είχε φροντίσει για την περιφρούρηση των κτιρίων, πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή επιχείρηση για νέα ανακατάληψη.

https://www.facebook.com/news247/videos/527252807890193/

Κατά την αστυνομική επιχείριση, μπάζα από την προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση χρησιμοποιούνται ως "πολεμοφόδια" από τους καταληψίες οι οποίοι τα εκτοξεύουν στους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποιούν της ασπίδες τους για να προστατευθούν.

Έξω από τις καταλήψεις έχουν συγκεντρωθεί "αλληλέγγυοι" οι οποίοι αποδοκιμάζουν τους αστυνομικούς και φωνάζουν συνθήματα.

 

 

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Τώρα η Αστυνομία επιχειρεί να μπει στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκακιhttps://t.co/D1mWETrZn0 pic.twitter.com/Ln88FMffxJ

? NEWS 24/7 (@News247gr) January 11, 2020

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ομάδες Δράση, drone της Αστυνομίας αλλά και το ελικόπτερο έξω από την κατάληψη της Ματρόζου αυτή την ώρα στο Κουκάκιhttps://t.co/D1mWETrZn0 pic.twitter.com/1BWWUs88wD

? NEWS 24/7 (@News247gr) January 11, 2020