Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου 'Αρη, που έχασε τη ζωή του μαζί με τη 15χρονη φίλη του Κλαίρη στη Σάμο, λόγω του σεισμού 6,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στο Αιγαίο χθες Παρασκευή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωστών της ΕΜΑΚ, τα δύο παιδιά βρέθηκαν αγκαλιασμένα κάτω από τα συντρίμμια τοίχου παλιού κτίσματος που κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε.

Όπως εκτιμούν οι διασώστες, ο 17χρονος Άρης αγκάλιασε τη φίλη του κατά τη διάρκεια της σεισμικής δόνησης για να την προστατεύσει.

 

 

 

Ο πατέρας του Άρη, δημοσιογράφος στο νησί της Σάμου, με μια συγκλονιστική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε:

«Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου»...

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του σεισμού τραυματίστηκε σοβαρά και ένα 14χρονο αγόρι που νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, καθώς και μία γυναίκα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.