Νεκρός με τρεις σφαίρες στο κεφάλι μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου έπεσε 53χρονος υπάλληλος του Δήμου μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από ηλικιωμένο.

Στις 08:45, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας περίπου 77 ετών μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου και κυριολεκτικά εκτέλεσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι τον 53χρονο υπάλληλο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία στον Άγιο Στέφανο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από το περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στο δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου.

Ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος και επειδή ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος του είπε «Βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία, αλλά δεν είχαν διαπιστώσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

«Ερχόταν πολλές φορές εδώ ο δράστης και έλεγε στο θύμα ότι υπάρχει διαρροή στο σπίτι του. Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι. Του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτός επέμενε και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα», αναφέρει στο protothema.gr εργαζόμενος του δήμου που γνώριζε και τον δράστη και το θύμα.