Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, απειλώντας να τη σκοτώσει και να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και για πέντε ακόμα πλημμελήματα: κατοχή εκρηκτικών υλών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

2>Το χρονικό της υπόθεσης

γυναίκα βρίσκονταν μαζί με την αδελφή της στο Γαλάτσι, όταν ο Αιγύπτιος την ανάγκασε υπό  την απειλή μαχαιριού και την οδήγησε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας,  απειλώντας να την σκοτώσει.

άνδρας είχε και μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη και να ανατινάξει όλη την πολυκατοικία, γι’ αυτό, για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.

τη συνέχεια, και εφόσον οι διαπραγματεύσεις με τις αρχές απέτυχαν, άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον 34χρονο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Έγκλημα στα Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε στην καρδιά τον σύντροφό της
  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Αίσιο τέλος η ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα -Συνελήφθη ο 34χρονος που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του
  • ΠΟΥ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί
  • Σκιάθος: «Θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε στο σπίτι» – Στο αστυνομικό τμήμα ο θερμόαιμος σύζυγος
  • ul>