Έξω από την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση της γυναίκας σε ομηρία, βρίσκεται μεταξύ άλλων και η αδερφή του θύματος, Ντανιέλα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σημείο έχει περικυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εκεί βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής. Επίσης, έχει κινητοποιηθεί και η Πυροσβεστική.

Η αδερφή της κοπέλας που κρατείται όμηρος από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο σπίτι του, μόλις έφτασε στο σημείο, πλησίασε τους αστυνομικούς για να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν. Εμφανώς ταραγμένη, ρωτούσε σε σπαστά ελληνικά αν η αδελφή της είναι καλά, και οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθώντας να την καθησυχάσουν της απαντούσαν “Είναι μια χαρά και θα είναι μια χαρά”!

2>Το χρονικό της υπόθεσης

ι δύο γυναίκες βρίσκονταν μαζί στο Γαλάτσι, όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού και την οδήγησε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, απειλώντας να την σκοτώσει.

πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ο άνδρας διαθέτει και μια φιάλη υγραερίου κι απειλεί να προκαλέσει έκρηξη και να ανατινάξει όλη την πολυκατοικία, γι' αυτό, για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lHMX3eSwYlA&t=6s[/embed]

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • ΑΕΚ: Εντοπίστηκαν τέσσερα θετικά δείγματα κορονοϊού
  • Ο Κορονοϊός βλάπτει σοβαρά τον αθλητισμό – Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα που ανακοινώνουν οι ομάδες
  • Έγκλημα στα Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε στην καρδιά τον σύντροφό της