Την οποιαδήποτε εμπλοκή στον βιασμό της 8χρονης από τη Ρόδο αρνείται κατηγορηματικά ο σύντροφος της μητέρας της, υποστηρίζοντας πως όσα λέγονται σε βάρος του όλα είναι ψέματα.

Όπως μάλιστα δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί πριν από μια εβδομάδα και ανησυχώντας για την υγεία του παιδιού, πίεσε τη σύντροφό του να αποταθούν άμεσα σε γιατρό.

«Δεν έχω καμία σχέση με το βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα ανέφερε, η μικρή, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη.

Στην αθωότητα του συντρόφου της πιστεύει και η μητέρα της 8χρονης, η οποία μέσα από την εκπομπή ζητά να βρεθεί ο υπαίτιος και να μπει στη φυλακή.

«Σε κανένα από τα τρία μου άλλα κορίτσια δεν έχουν βρεθεί σημάδια κακοποίησης. Πιστεύω ότι, όποιος έκανε τέτοιο πράγμα στη μικρή, το έκανε επειδή το παιδί δυσκολεύεται να εκφραστεί και έχει πολύ κλειστό χαρακτήρα. Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο ένοχος».