Η εφαρμογή "Your Phone" της Microsoft είναι ουσιαστικά έτοιμη από το πρόγραμμα Insider και θα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους διαθέτουν συσκευή που την υποστηρίζει.

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει πλέον να εκτελείτε εφαρμογές Android σε ξεχωριστά παράθυρα στον υπολογιστή σας, σε Windows 10, ενώ προηγουμένως λειτουργούσε ως screen mirroring.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή "Your Phone" είναι τώρα έτοιμη να κυκλοφορήσει.

όλις εγκατασταθεί, θα δείτε ένα tab, το Apps, στα αριστερά της οθόνης σας και μια πλήρη λίστα εφαρμογών από το τηλέφωνό σας προς τα δεξιά.

Κάντε κλικ σε ένα από αυτά και θα εμφανιστεί σαν να είναι εγκατεστημένη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Μπορείτε ακόμη και να το "καρφιτσώσετε" στη γραμμή εργασιών των Windows για ευκολότερη πρόσβαση.

[embed]https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/20/09/your-phone-apps-feature-for-all/gsmarena_001.mp4[/embed]

Σημειώστε μόνο ότι προς το παρόν μπορείτε να εκτελείτε μόνο μία εφαρμογή κάθε φορά, αλλά η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση της δυνατότητας να μπορείτε να εκτελείτε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα (όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο).

δυνατότητα αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

style="text-align: left;">Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη λειτουργία δουλεύει μόνο σε επιλεγμένες συσκευές της Samsung (στις πρόσφατες ναυαρχίδες της και στη σειρά Α), καθώς και στο Microsoft Surface Duo.

πορείτε να δείτε τη λίστα των συμβατών συσκευών εδώ, στην επιλογή "What devices support Link to Windows?".

bsp;

[caption id="attachment_3974" align="alignnone" width="665"] Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα[/caption]