Συστηματικό bullying και διασυρμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαβλέπει η ΕΛ.ΑΣ. για να αποδώσει τα αίτια πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης από την παρέα των  17χρονων σε πάρκο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

Δράστιδες του εξωφρενικού συμβάντος θεωρούνται τρεις 17χρονες, μία είναι Ελληνίδα, μία Ρουμάνα και μία αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι 17χρονες τις τελευταίες ημέρες παρενοχλούσαν συστηματικά την 13χρονη με επιθετικά κι υποτιμητικά σχόλια.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης, σύμφωνα με το lamiareport.gr, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της νεαρής και της παρέας με τις τρεις 17χρονες.

Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια της επιτέθηκαν όλες μαζί και άρχισαν να την χτυπούν.

«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο....», δήλωσε η αδελφή της.

Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος μιλώντας στον Ant1, ανέφερε πως οι 17χρονες χτυπούσαν την ανήλικη επί 15 λεπτά.

Ζαχαράκη για το συμβάν