Το απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 40χρονου βίωσε μια 25χρονη την οποία βίασε παρουσία άλλων τεσσάρων ατόμων, της ξύρισε το κεφάλι με ξυριστική μηχανή και της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.

Ο εφιάλτης για την γυναίκα ξεκίνησε όταν ο δράστης Αλβανικής υπηκοότητας την κάλεσε στο σπίτι του, προκειμένου να κάνουν από κοινού με τα άλλα άτομα χρήση ναρκωτικών, στις 12 τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων την βίασε. Μάλιστα οι πράξεις του κατεγράφησαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι. Στις 4 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβαση στο σπίτι.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο σπίτι στις 12:00 το μεσημέρι και εντόπισαν τον δράστη, μια γυναίκα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με το θύμα στο βιασμό της και ένα άλλο άτομο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα των 9mm και 7 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, το μπαστούνι του μπέιζμπολ, καθώς και οι τούφες από τα μαλλιά της μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Παράλληλα βρέθηκαν 65,7 γραμμάτια κοκαΐνης και ακόμη 15, 7 γραμμάρια της ίδιας ουσίας μέσα σε πακέτο τσιγάρων. Οι αστυνομικοί βρήκαν και 2.430 ευρώ σε 44 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, 8 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και 7 χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Παράλληλα μέσα σε σκευάσματα γυμναστηρίου, εντόπισαν άγνωστη ουσία βάρους 308 γραμμαρίων η οποία εστάλη στο γενικό χημείο του κράτους για εξέταση και ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή «βράχου».