Η Ενωση, λανσάρει το πρώτο της γυναικείο προϊόν, ένα σκουφάκι σε γκρι και ροζ χρώμα με συμβολική σημασία καθώς τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν υπέρ της εκστρατείας για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

25η Οκτωβρίου: Μια ημερομηνία σύμβολο! Η ΠΑΕ ΑΕΚ στέκεται δίπλα στις γυναίκες σύμβολα, στις αγωνίστριες της ζωής και ενώνει τις δυνάμεις της στη μάχη για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Το γυναικείο σκουφάκι αποτελεί το πρώτο της σειράς των γυναικείων προϊόντων του AEK FC e-shop και όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν υπέρ της εκστρατείας για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ένας δύσκολος αντίπαλος που πλέον δεν είναι ανίκητος!

ρομηθευτείτε το γυναικείο σκουφάκι της ομάδας μας στο AEK FC e-shop και στην επίσημη μπουτίκ μας(Ολύμπου και Πάντου, Μαρούσι)

lockquote class="instagram-media" style="background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 540px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% - 2px);" data-instgrm-captioned="" data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CGwq8n9prSl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

iv style="padding: 16px;">

 

iv style="display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">

iv style="background-color: #f4f4f4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px; width: 40px;">