Αναρτώνται εντός των επόμενων ωρών στο taxisnet τα ειδοποιητήρια πληρωμών του ΕΝΦΙΑ.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών οι δύο πρώτες δόσεις μπορούν να πληρωθούν έως τέλος Οκτωβρίου χωρίς καμία επιβάρυνση.

«Eπανακαθορίζονται, ειδικά για το έτος 2020, οι προθεσμίες καταβολής των προβλεπόμενων δόσεων (έξι ισόποσες) του ΕΝΦΙΑ και συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα καταβολής της πρώτης και της δεύτερης δόσης μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Οκτωβρίου 2020 και καθεμιάς από τις επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των τεσσάρων επομένων μηνών» αναφέρει η σχετική ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών.

Αυτό σημαίνει πως αν και η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης είναι η 30η Σεπτεμβρίου, οι υπόχρεοι του ΕΝΦΙΑ μπορούν να πληρώσουν και την πρώτη και τη δεύτερη δόση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

3>"Μαύρα μαντάτα" για όσους τακτοποίησαν αυθαίρετα

?αύρα μαντάτα" επιφυλάσσει το εκκαθαριστικό του φετινού ΕΝΦΙΑ για όσους τακτοποίησαν αυθαίρετους χώρους στα ακίνητα ιδιοκτησίας τους καθώς ο ΕΝΦΙΑ ο οποίος θα κληθούν να πληρώσουν φέτος θα υπολογιστεί με βάση τη συνολική νέα μεγαλύτερη επιφάνεια του ακινήτου όπως θα έχει δηλωθεί στο Ε9.