Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε σημαντικά προβλήματα και στη λειτουργία της αγοράς, με συνέπεια και αύριο Τετάρτη 26/1, τόσο οι τράπεζες όσο και το λιανεμπόριο να παραμείνουν κλειστά.

2>Επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

ε επίσημη ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης, ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

2>Επέκταση της αργίας σε Βοιωτία και Εύβοια

άσει της νέας ενημέρωσης, η αργία που ανακοινώθηκε νωρίτερα επεκτείνεται και σε Βοιωτία και Εύβοια. Υπενθυμίζεται ότι η αργία αφορά και το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.