Δεν του έφτανε που το διαστημόπλοιό του "έκανε μπαμ", η κακοτυχία του Έλον Μασκ συνεχίστηκε και σήμερα.

Μπορεί ο Έλον μασκ να προσπάθησε με χιούμορ να καλύψει το συμβάν που έγινε κατά την παρουσίαση του ενισχυμένου οχήματος της εταιρείας του, "Tesla Motors" μόνο που οι επενδυτές στο αμερικανικό χρηματιστήριο είναι βέβαιο πως δεν γέλασαν καθόλου.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του οχήματος, ένας καλεσμένος πέταξε μία μεταλλική μπάλα με το χέρι επάνω στο τζαμί που βρίσκεται στη θέση του οδηγού για να δείξει πόσο άθραυστο είναι το τζάμι.

Θεωρητικά, αυτή η κίνηση θα έπρεπε να προκαλέσει φθορές στο τζάμι χωρίς όμως αυτό να τρυπήσει.

Μόνο που δεν έγινε έτσι!

Το τζάμι τρύπησε και ο πανικόβλητος Έλον Μασκ ανέβηκε στη σκηνή προσπαθώντας με χιούμορ να καλύψει τη ζημιά. Κάλεσε μάλιστα τον καλεσμένο ο οποίος πέταξε τη μεταλλική μπάλα να την πετάξει στο πίσω τζάμι με την ελπίδα πως αυτό δεν θα τρυπήσει.  Κι όμως και αυτό τρύπησε!

Στη συνέχεια ο Έλον Μασκ άρχισε να κάνει χιούμορ με το ότι δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Είναι το δεύτερο περιστατικό σε δύο μέρες όπου ένα project του Μασκ αποτυγχάνει μετά από την αποτυχημένη δοκιμή του διαστημικού οχήματος Space. To χρηματιστήριo τo οποίo δεν συγχωρεί εύκολα τέτοια σφάλματα, σήμερα έδωσε την απάντηση και οι μετοχή της Tesla πέφτει κατά 6,96% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης