Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης τον Ιούλιο, το Cesar Ritz Carlton Switzerland, του Swiss Education Group, του κορυφαίου Ελβετικού δικτύου παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, διοργανώνει ξανά το Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop στην Αθήνα.

Το workshop απευθύνεται σε νέους ηλικίας 16-18 χρόνων, που θέλουν να ακολουθήσουν μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Το εξαιρετικά ενδιαφέρον και διαδραστικό workshop θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν sessions όπως η Εισαγωγή στην Φιλοξενία, η Ανάπτυξη Ηγετικών Ικανοτήτων, η Δημιουργία Επιχειρηματικού Πλάνου και η Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, ώστε να τους βοηθήσει να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε σημαντικά για τον κλάδο της φιλοξενίας και τους τουρισμού ζητήματα.

[caption id="attachment_583" align="alignnone" width="303"] World of Hospitality event in SHMS leysin 2017[/caption]

Στα πλεονεκτήματα του workshop είναι το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν από κοντά στελέχη του Cesar Ritz Carlton Switzerland και κορυφαίους επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις βασικές αρχές του Hospitality Management, ενώ παράλληλα θα μεταδώσουν και τις πολύτιμες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία τους στον κλάδο.

Όσοι παρακολουθήσουν το workshop θα μπορούν επίσης να λάβουν μέρος σε ολιγομελή ομαδικά projects και challenges, στα οποία θα κληθούν να συμμετέχουν ενεργά, εξερευνώντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα συναντήσουν στην αγορά της φιλοξενίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, στο Athens Marriott Hotel και η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν, ενώ θα διατίθεται σε Ελληνικά και Αγγλικά. Μετά το πέρας του θα ακολουθήσει cocktail party όπου οι συμμετέχοντες και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις του κλάδου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.