Με σκεπάρνι επιτέθηκε κατά του συζύγου της 81χρονη γυναίκα στα Βασιλικά της Σαλαμίνας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολλές φορές στο κεφάλι.
Φέρεται μάλιστα να μην μετάνοιωσε καθόλου για την πράξη της καθώς είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, πως «ήθελα να τον σκοτώσω και να σκοτωθώ».

Η ηλικίας 81 ετών γυναίκα κρατείται μέχρι την απολογία της στον ανακριτή στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ ο άνδρας, ηλικίας 89 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το παρολίγο τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στις 23:20 το βράδυ της Κυριακής, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η ηλικιωμένη επιτέθηκε με ένα σκεπάρνι στο σύζυγό της καταφέροντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Ακολούθησε πανικός με τους γείτονες να ενημερώνουν την αστυνομία για το συμβάν με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψη της γυναίκας.

Η 81χρονη οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να ετοιμάσει την κατάθεσή της, μέχρι τότε, τέθηκε υπό κράτηση.