Αυτή την περίοδο, λόγω του κορονοϊού και των περιορισμών που έχουν εφαρμοστεί, πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί με πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια μας. Mια υπέροχη και δημιουργική ενασχόληση γι’αυτό το διάστημα είναι φυσικά η ζαχαροπλαστική. Πρόκειται για ένα φανταστικό αγχολυτικό και μια ιδιαίτερα διασκεδαστική ασχολία για μία οικογένεια με παιδιά στο σπίτι, αλλά και για νεαρά ζευγάρια ή άτομα που μένουν μόνα, των οποίων η καθημερινότητα δεν τους επέτρεπε μέχρι τώρα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στη ζαχαροπλαστική. Όποια και αν είναι η ηλικία σας, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να βγάλετε μερικά υλικά από τα ντουλάπια και να δημιουργήσετε με τις υπέροχες και πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita.

Οι μπανάνες είναι ιδανικές γι’αυτή την περίοδο, καθώς προσφέρουν σπουδαία οφέλη στην υγεία. Γεμάτες σημαντικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όπως βιταμίνες C, B6 και κάλιο, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και φυσικά σάκχαρα που αποτελούν βασική πηγή ενέργειας. Έτσι είναι ιδανικό σνακ για οποιαδήποτε στιγμή, καθώς ενισχύει την υγεία και ευεξία όλων. Επιπλέον οι μπανάνες διατηρούνται εύκολα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνετε συχνά στο σουπερμάρκετ για να τις αγοράσετε. Ακόμη και αν κάποιες έχουν ωριμάσει πολύ δεν χρειάζεται να τις πετάξετε, σάς έχουμε μερικές φανταστικές συμβουλές.

Οι μπανάνες μπορούν να μεταμορφώσουν μια καλή συνταγή σε πραγματικά υπέροχη όπως θα δείτε στις 6 νέες συνταγές παρακάτω, οι οποίες είναι φτιαγμένες για όλους εσάς, ανεξάρτητα από τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες.

Μπανανόψωμο Chiquita με βρώμη

Φτιαγμένο με γευστικές ώριμες μπανάνες Chiquita, βρώμη, σιρόπι σφενδάμου και τραγανά καρύδια, αυτό το αφράτο και ζουμερό μπανανόψωμο «παντρεύει» τις μπανάνες με υγρά και στεγνά υλικά και δίνει ένα παραδεισένιο κέικ.

Αυτή είναι η καλύτερη και πιο αγαπημένη μας συνταγή, την οποία λατρεύουμε εδώ και πολλά χρόνια – και όταν τη δοκιμάσετε θα κατάλαβε το γιατί! Είναι εύκολη, ζουμερή και με υπέροχη γεύση μπανάνας. Για μια διασκεδαστική πινελιά μπορείτε να βάλετε επιπλέον μπανάνα από πάνω.

Vegan muffin με Chiquita μπανάνα και καρύδια πεκάν

Αυτά τα εύκολα και νόστιμα muffins δεν περιέχουν λακτόζη, οπότε αυτή η συνταγή είναι τέλεια και για όσους έχουν δυσανεξία. Καστανή ζάχαρη, λάδι καρύδας και γάλα αμυγδάλου αναμειγνύονται με πολτοποιημένες μπανάνες και δίνουν ένα μαγικά γευστικό αποτέλεσμα.

Vegan muffin σοκολάτας με μπανάνα Chiquita

Σκέφτεστε τι θα μπορούσε να κάνει μία μπανάνα ακόμη καλύτερη; Μα φυσικά η σοκολάτα! Αυτά τα λαχταριστά muffins περιέχουν μικρά κομμάτια vegan σοκολάτας που τα κάνουν πραγματικά υπέροχα. Σίγουρα δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τα τρώτε.

Vegan κέικ με φυστικοβούτυρο και μπανάνες Chiquita

Οι οικογένειες θα λατρέψουν αυτόν τον γευστικό συνδυασμό – τι μπορεί να είναι καλύτερο από το κρεμώδες φυστικοβούτυρο σε συνδυασμό με την γευστική μπανάνα Chiquita;

Κέικ με καρύδα και μπανάνες Chiquita

Οι μπανάνες και η καρύδα φτιάχνουν ένα εξωτικό συνδυασμό σε αυτήν εδώ τη συνταγή. Με μία γενναία ποσότητα ινδοκάρυδου, αυτό το κέικ απογειώνεται σε γεύση.

Οι συνταγές αυτές χρειάζονται πολύ λίγη προετοιμασία και λιγοστά υλικά, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε να φτιάξετε κάποια σήμερα κιόλας; Η παρασκευή τους θα σας διασκεδάσει, ενώ η γεύση τους θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω! Εμείς ελπίζουμε ότι αυτές οι συνταγές θα σας προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης και ηρεμίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνταγές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.chiquita.gr.