Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του πορτογάλου άσσου του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εχθές το βράδυ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα, εξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Από την καταγγελία του ποδοσφαιριστή στην Αστυνομία προκύπετι ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 23:30 χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε με έναν φίλο του.

Στην καταγγελία τους στην ΕΛΑΣ είπαν πως τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν ρόπαλα τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν άγρια έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο Σεμέδο. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ποδοσφαιριστής ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Σημειώνεται, ότι στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

2>Δεν φαίνεται να υπάρχουν οπαδικά κίνητρα

ήμερα το πρωί, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει κατάθεση για την επίθεση. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γλυφάδας, δε φαίνεται η επίθεση να έχει οπαδικά κίνητρα.

Παρόλα αυτά, θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς υπενθυμίζεται πως ήδη ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει συλληφθεί ακόμα δυο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά από καταγγελία συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία. Επίσης, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, είχε συλληφθεί ξανά, έπειτα από καταγγελία 17χρονης, για βιασμό.