Η 17χρονη Maci Currin από το Τέξας έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες: ένα για κορίτσι με τα μακρύτερα πόδια για κορίτσι και ένα για του έφηβου με τα μακρύτερα πόδια.

Το αριστερό της πόδι είναι πάνω από 1,34 μέτρα, και το δεξί της που είναι κατά τι κοντύτερο 1,33.

α πόδια της Maci αντιστοιχούν στο 60% του συνολικού της ύψους.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι των Γκίνες στο YouTube, η μητέρα της αναφέρει πως κατάλαβε ότι η κόρη της ήταν ψηλότερη από τους συνομηλίκους της από όταν ήταν ακόμα παιδάκι.

Η Maci Currin έχει ύψος 2,08 και είναι το ψηλότερο μέλος της οικογένειάς της. Ο πατέρας της έχει ύψος 1,95, ο αδερφός της 1,93 και η μητέρα της 1,70.

«Στο δεύτερο έτος σταμάτησε να με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Και μόλις σταμάτησε να με νοιάζει, δεν με επηρέαζε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά και δήλωσε πως χρησιμοποιεί τα social media για να εμπνεύσει τους άλλους να «αγκαλιάσουν» το ύψος τους, να μην ντρέπονται για το σώμα τους και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Γι' αυτό και έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και άλλους 50.000 στο Instagram. κάνει συχνά αναρτήσεις περί αυτοπεποίθησης για το σώμα μας.

«Ελπίζω όλες οι γυναίκες να καταλάβουν ότι το ύψος είναι δώρο. Και κυρίως να μην ντρέπονται που είναι ψηλές. Θα πρέπει πραγματικά να το ‘αγκαλιάζουν’», λέει χαρακτηριστικά.