Είναι ορισμένοι άνθρωποι που τους αναγνωρίζεις από μακρυά πως όταν θα έρθει η δύσκολη στιγμή δεν θα μείνουν «στα λόγια» αλλά θα μπουν μπροστά για να κάνουν ό,τι μπορούν.

Αυτό έκανε και ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Γιάννης Μπουρούσης, εχθές όταν βρισκόμενος στην Αττική Οδό ανάμεσα σε άλλους εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» χρησιμοποίησε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του για να απεγκλωβίσει άλλους.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας ανάρτησε σχετικές εικόνες και video σε λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μέσα σε λίγα λεπτά δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα που τον συνέχαιραν για την προσπάθειά του.

Μάλιστα, στο video που ακολουθεί εμφανίζεται το Jeep Gladiator του Γιάννη Μπουρούση να απεγκλωβίζει ένα φορτηγό από μια έξοδο της Αττικής Οδού.

lockquote class="instagram-media" style="background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 540px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% - 2px);" data-instgrm-captioned="" data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CZIketMqux3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14">

iv style="padding: 16px;">

 

iv style="display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">

iv style="background-color: #f4f4f4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px; width: 40px;">