Χαλαρώστε: H Samsung επεκτείνει την εγγύηση των προϊόντων της λόγω Covid-19

0
81

Οι καιροί είναι διαφορετικοί πλέον και οι συνήθειές μας, κατ’ επέκτασιν και οι μετακινήσεις μας, δεν είναι όπως παλιά.

Για το λόγο αυτό, η Samsung Electronics Hellas κατανοώντας τις ανάγκες των καιρών και των πελατών της, ανακοινώνει μια σειρά από after sales υπηρεσίες, που στόχο έχουν την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της στο πλαίσιο του περιορισμού των μετακινήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι συσκευών Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο μπορούν να επωφεληθούν από τις κάτωθι υπηρεσίες:

Επέκταση εγγύησης: ‘Ολες οι συσκευές Samsung, των οποίων η εγγύηση κατασκευαστή έληξε ή λήγει μεταξύ 15 Μαρτίου 2020 και 15 Ιουνίου 2020, θα επιδέχονται αυτόματη επέκταση εγγύησης μέχρι 15 Ιουλίου 2020.
Υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης συσκευής κατ’ οίκον: Δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας (smartphones, tablets, wearables), που βρίσκονται είτε εντός είτε εκτός εγγύησης, από τον χώρο επιλογής κάθε χρήστη, μέσω των Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Τεχνικής Υποστήριξης της Samsung. Η δωρεάν αυτή υπηρεσία ισχύει επίσης και για τις τηλεοράσεις 37’’ και άνω, τις οθόνες υπολογιστών, τους φούρνους μικροκυμάτων και τις ηλεκτρικές σκούπες που βρίσκονται εντός εγγύησης.
Υπηρεσία επισκευής κατ’ οίκον: Αφορά οικιακές συσκευές και πιο συγκεκριμένα ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια, εντοιχιζόμενους φούρνους, κουζίνες και air condition και παρέχεται χωρίς επιβάρυνση για συσκευές που βρίσκονται εντός εγγύησης.
Υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης: Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει σε εξειδικευμένους τεχνικούς της Samsung να ελέγξουν και να χειριστούν απομακρυσμένα smartphones, tablets και Smart TVs. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παροχή άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας από απόσταση, καθώς επίσης και την επίλυση τυχόν θεμάτων, που σχετίζονται με τις λειτουργίες των προαναφερόμενων προϊόντων.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Samsung:

Επεκτείνουμε την εγγύησή σας

Κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παραμείνουμε μαζί, ακόμα και όταν πρέπει να παραμείνουμε χωρισμένοι. Γι ‘αυτό, ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να υποστηρίξουμε τους πελάτες και τις κοινότητές μας, θέλουμε να σας δώσουμε ένα λόγο λιγότερο για τον οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε.

Για να παρέχουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερη σιγουριά, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την εγγύηση κατασκευαστή σε προϊόντα της Samsung που λήγουν μεταξύ 15 Μαρτίου 2020 και 15 Ιουνίου 2020 μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2020.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Απλά καθίστε, χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα σας καλύπτονται.

Κατά τα λοιπά παραμένουν σε ισχύ οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην Κάρτα Εγγύησης που συνοδεύει το προϊόν σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική εγγυήσεων της Samsung εδώ

 

 

Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα