Τα παιδία παίζει "κλέφτες κι αστυνόμους" κάθε Κυριακή στα γήπεδα.

ετά τα επεισόδια, με μολόφ και δακρυγόνα, που είχαμε σήμερα πριν και μετά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Πανιωνίου και Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, όπου οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό ανάμεσα στη δική τους κερκίδα και αυτή των φιλοξενούμενων οπαδών του Ατρομήτου και την επέμβαση της Αστυνομίας, ακολούθησε και δεύτερη σύρραξη.

Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ – Ολυμπιακού, όπου και κορυφώθηκε ο χαβαλές.

trong>Αφού, εδώ που τα λέμε, αν δεν κάψεις κι ένα περιπολικό, δουλειά δεν γίνεται.

Tα επεισόδια λοιπόν εδώ ξεκίνησαν έξω από την θύρα 35, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε, αν είναι δυνατόν (!) ΒΓΗΚΕ (!) αιφνιδιαστικά από το γήπεδο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό.

Τι σου είναι όμως, βρε παιδί μου, αυτοί οι οπαδοί; Απρόβλεπτοι!

strong>Εκεί που περιμένεις να μπουκάρουν στο γήπεδο για να δουν το ματς χωρίς εισιτήριο, ξάφνου τους την καρφώνει και ξεμπουκάρουν για να αποδείξουν πόσο φίλαθλοι είναι.

ι όχι μόνο ξεμπουκάρουν, αλλά εκσφενδονίζουν και κάνα δυο μολότοφ για να λάμψει το αθλητικό ιδεώδες!

Οι αστυνομικοί βέβαια πρόλαβαν να απομακρυνθούν, αλλά και οι νεαροί πρόλαβαν και πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα.

Μωρέ, μπράβο, στα παιδιά! Που όχι μόνο κάνουν τα γήπεδα Βαγδάτη, αλλά καίνε και τα περιπολικά της αστυνομίας για να δείξουν πόσο ενάντια στο κατεστημένο είναι.

Και για να συνεχιστεί ο χαβαλές, στο σημείο του φλεγόμενου περιπολικού έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν μικροσυμπλοκές.

α συνηθισμένα δηλαδή: Oι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους θερμοκέφαλους οπαδούς και οι νεαροί εκσφενδόνιζαν μολότοφ, πετροκοτρωνολίθαρα και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους για να έχουμε να λέμε...

'Αλλωστε, τι καλύτερο είχε να κάνει η πυροσβεστική απ' το να σβήνει φλεγόμενα αυτοκίνητα;

ι καλύτερο είχε να κάνει η αστυνομία απ' το να κυνηγάει νεαρούς που ξεσαλώνουν με παντιέρα τα σώβρακα του Μάνταλου και του Βράνιες;

? καλύτερο έχει να κάνει κι ο φορολογούμενος πολίτης απ' το να διαπιστώνει πως δημόσια περιουσία καταστρέφεται για λίγο κυριακάτικο ξεσάλωμα.

α όμορφα περιπολικά, όμορφα καίγονται.

δού το καμένο περιπολικό. Τα συμπεράσματα δικά σας.