Γράφει ο Παναγιώτης Σέρβος*

"Το ΚΚΕ είναι το Κόμμα της εργατικής τάξης, η συνειδητή οργανωμένη ιδεολογική, πολιτική πρωτοπορία της, η ανώτατη μορφή οργάνωσής της. Είναι επαναστατική οργάνωση εθελοντών ομοϊδεατών και αγωνίζεται για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής - κομμουνιστικής κοινωνίας, στην οποία θα καταργηθεί κάθε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, κάθε μορφή ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και θα διασφαλιστεί ένα ανώτερο επίπεδο ζωής και δικαιωμάτων για το λαό, ισότητα δυνατοτήτων και δικαιωμάτων, ολόπλευρη κοινωνική πρόοδος στην Ελλάδα.Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. Το ΚΚΕ φιλοδοξεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την οικοδόμηση της ανώτερης αυτής κοινωνίας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι θα είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης, επικεφαλής όλων όσοι υποφέρουν από την εξουσία του κεφαλαίου, και της ουσιαστικής συμμετοχής τους, τόσο στον αγώνα για την κατάκτησή της, όσο και στη διαφύλαξη και στερέωσή της.Η εργατική τάξη, φορέας της σοσιαλιστικής αλλαγής, πρωτοστατώντας στην πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού, αγωνίζεται όχι μόνο για τη δική της απελευθέρωση, αλλά και για την απελευθέρωση όλων των εργαζομένων"

Το ΚΚΕ προς τιμή του ποτέ δεν τα έκρυψε. Με άλλα λόγια μας λέει στα ίσα (και μπράβο του), ότι εμείς άμα μας κάτσει θα σας μπουζουριάσουμε. Και μας λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να τους κάτσει. Το ζήσαμε... Εμείς ;; Εμείς αντί να το θέσουμε εκτός Νόμου (εκτός φυσικά και αν απαρνηθεί τον στόχο της δια της βίας ανατροπής της δημοκρατίας), "σεβόμαστε τους αγώνες του". Και τους βάζουμε στο "δημοκρατικο" τοξο... Το ΚΚΕ...Το κόμμα που θέλει δια της βίας να μας εξαφανίσει.

άποτε πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, και να τους αντιμετωπίζουμε στα ίσα για αυτό που πραγματικά είναι. ¨Ενα μάτσο φασίστες που εχουν μια φυσική απέχθεια στην δημοκρατία.

Και μην σας ξεγελάνε κάτι τύποι του συριζα ή του ποταμοσλουρπηδων ή του κιναλοσοσιαλιστων, όλοι από την μήτρα της ΚΝΕ, της Πανσπουδαστικής ή του ΚΚΕ προερχονται. Εκει ειναι η καρδια τους και ας μην το λενε. Δεν εχετε παρα να δειτε ποσο χαρωπα υποστηριζουν καθε αριστερη μαλακια, ποσο εύκολα μετακινούνται στο συριζα, πόσο άνετα νοιώθουν να θυμούνται τα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

α πράγματα είναι απλά. Πρεπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Η ιδεολογικη πάλη έχει ξεκινήσει.

 

*Ο Παναγιώτης Σέρβος είναι Χημικός Μηχανικός, BSc Exeter University, MSc Salford University και εργάσθηκε στις εταιρείες Softex, Mobil, BP, Παίρης, Νοσοκομείο Καλύμνου, Ελεύθερος Επ. Τώρα ασχολείται με τον Τουρισμό και είναι καθηγητής ΙΕΚ.