Μπορούμε και να ορίσουμε ως τεχνική υπερβατικού συμβολισμού το ερώτημα του Afronaut@akonias : "Ο Ασκληπιός ήταν γιος της Κορωνίδας: Δηλαδή Κορωνο(υ)ιός. ΤΥΧΑΙΟ;;; Ήρεμα ρωτάω...".

strong>

?α τεχνική που ανασυντάσσει το σύνολο των γνώσεών μας, χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη εικόνα-λέξη < Κορωνο(υ)ιός > , ως σύμβολο της απέραντης και γενικής φοβίας, της οποίας η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι απλώς μια ατελής απεικόνιση.

iv class="css-1dbjc4n r-18u37iz r-1wbh5a2">

iv class="css-901oao css-bfa6kz r-1re7ezh r-18u37iz r-1qd0xha r-a023e6 r-16dba41 r-ad9z0x r-bcqeeo r-qvutc0" dir="ltr">Κι επειδή δεν είμαστε όλοι προικισμένοι να βλέπουμε πίσω και πέρα από τις έννοιες του πραγματικού κόσμου, επειδή μια τόσο επιδέξια παραμόρφωση της μέχρι τώρα γνωστής πραγματικότητας σε αναγκάζει να ανακαλείς βαθμιαία όσα γνωρίζεις και διαπιστώνεις πως  απλώς διαλέγεις μια λέξη ή ένα όνομα  (Κορωνίδα) για να αποστάξεις απ' αυτό μια ψυχική κατάσταση, ας δούμε απλώς τον ωραίο μύθο του Ασκληπιού κι ας θυμηθούμε χωρίς να εμβαθύνουμε στο συμβολισμό του συνδυασμού μάνας και γιου.