Γράφει ο Αλέξανδρος Τσίγγος*

trong>...γιατί η Οικολογία από μόνη της δεν μπορεί να αποτελεί πολιτική και ιδεολογική πλατφόρμα!

Το κεντρικό Τζαμί στην οδό Mill, στο Κέμπριτζ, το οποίο κόστισε 23 εκατομμύρια λίρες και έχει την χωρητικότητα 1.000 πιστών, έχει χρεωθεί ως "το πρώτο οικολογικό Τζαμί της Ευρώπης".

Τις μέρες της παραμονής του στο Λονδίνο με αφορμή της Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν και με την προστασία της έντονης παρουσίας της Βρετανικής αστυνομίας, εγκαινίασε επίσημα το Τζαμί που λειτουργεί από πέρσι τον Απρίλιο.

ια ομάδα περίπου 40 οπαδών χαιρέτισε την άφιξη του, ενώ μια αντι-συγκέντρωση που διεξήχθη στο κέντρο της πόλης προσέλκυσε παρόμοιο αριθμό διαδηλωτών.

Η αντι-συγκέντρωση ήταν διαδηλωτές που δήλωναν ότι "στέκονται αλληλέγγυοι με την κουρδική κοινότητα".

Ο Πρόεδρος Ερντογάν, προσκλήθηκε στο τζαμί από τον τραγουδιστή-στιχουργό Γιουσούφ Ισλάμ, παλαιότερα γνωστό ως Ελληνοκύπριο Βρετανό υπήκοο, Κατ Στήβενς.

3 style="text-align: center;">Ο μουσικός είναι προστάτης του τζαμιού.

ύριοι δωρητές ήταν μια κοινοπραξία κυβερνητικών υπηρεσιών στην Τουρκία, μαζί με μια τουρκική ιδιωτική εταιρεία και το εθνικό ταμείο του Κατάρ.

Υπήρχε μια βαριά αστυνομική παρουσία στην περιοχή από νωρίς το πρωί, με αξιωματικούς που είχαν συνταχθεί από το Ντέρμπισσάιρ.

Ο Γιουνους Ασλάν που ταξίδεψε στο Κέμπριτζ από το Λονδίνο με μια ομάδα υποστηρικτών του Ερντογάν δηλωσε:

3 style="text-align: center;">"Είμαι εδώ για να χαιρετίσω τον μεγαλύτερο ηγέτη στη γη, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρόεδρό μας, και είμαστε εδώ για να τον υποστηρίξουμε όσο είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο".

ρχικά δε μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν τελευταία φορά που Έλληνας πολιτικός εγκαινίασε το παραμικρό έργο σε οποιαδήποτε πρωτεύουσα του εξωτερικού και απόλαυσε την έστω και παραμικρή παρουσίαση για κάτι θετικό στα ξένα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το δεύτερο είναι πως στην προσπάθεια αναβίωσης του Οθωμανικού Σουλτανάτου, ο Πρόεδρος Ερντογάν, απλώνει την άσκηση πολιτικής από τους μετριοπαθείς η σκληροπυρηνικούς Μουσουλμάνους της Βρετανίας, μέχρι τους Φονταμενταλιστές Ισλαμιστές της Ινδίας και της Συρίας.

3 style="text-align: center;">Όταν το Ισλάμ συναντάει το Οικολογικό υλικό, από την συνένωση του προκαλούνται αποκαλύψεις.

πως η Κομμουνιστική Κίνα χωρίς να αλλάξει την Πολιτειακή της Θεσμική Δομή, κατόρθωσε να ενσωματώσει τον Καπιταλισμό που φαίνεται να λειτουργεί τέλεια και άριστα με Κομμουνιστικούς θεσμούς εξουσίας και καπιταλιστική οργάνωση παραγωγής (το ακούς αυτό Κάρολε Μάρξ; ), έτσι και ο Ισλαμικός θρησκευτικός φονταμελισμός μπορεί να δείξει την ευαισθησία του στα Οικολογικά προβλήματα του Πλανήτη και την Κλιματική Αλλαγή.

Από την συμβεί που συμβαίνει αυτό, δεν έχει σημασία πόσο σφαγέας είσαι, πόσα εγκλήματα πολέμου διαπράττεις, πόσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της ελευθερίας συσσωρεύεις στο πορτοφόλιο σου!

lockquote class="td_quote_box td_box_center">

3 style="text-align: center;">Δεν έχει σημασία πόσο σφαγέας είσαι.

ίσαι φίλος του Πλανήτη, και του Αλ Γκόρ;

υγχωρεμένος και αφερείμ τζάνεμ!

blockquote>

bsp;

Όλες αυτές οι απολιτικ τελικά συστοιχίσεις , μπορούν να καταφέρουν τους πιο απίστευτους για τον κοινό νου συγκερασμούς.

iv class="td-paragraph-padding-4">

1. Ένα Πυρηνικό Εργοστάσιο με την παροχή τεχνογνωσίας της Μεγάλης Μητέρας                Ρωσίας,

Μια ιμπεριαλιστική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο καταστρατηγώντας το Διεθνές        Θαλάσσιο Δίκαιο,

Την κατάληψη και κατοχή εδαφών Ξένων κρατών όπως της Κύπρου, της Συρίας και        του Ιρακ,

Την υποστήριξη των Ισλαμιστών στην Λιβύη και τόσα άλλα πολλά και Όλα Καλά!