Η Γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας κατέβασε μετά από αντιδράσεις ένα τηλεοπτικό σποτ που είχε πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης ο οποίος μας προέτρεπε να μείνουμε ασφαλείς .


style="text-align: right;">Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός*

ψαξα να βρω αυτό το βίντεο που από κάποιους χαρακτηρίστηκε με σεξιστικό περιεχόμενο , η αλήθεια δυσκολευτηκα γιατί είχε αποσυρθεί , αλλά το βρήκα και προσπάθησα να καταλάβω που βρισκόταν τα αρνητικά στοιχεία που τελικά ήταν η αιτία να αποσυρθεί.

Θα προσπαθήσω να σας κάνω περιγραφή και απομαγνητοφώνηση του σποτ με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη.

[caption id="attachment_338" align="alignright" width="271"]Ο Αιμίλιος Παττακός είναι επιχειρηματίας Ο Αιμίλιος Παττακός είναι επιχειρηματίας*[/caption]

Ο Λούλης δέχεται τηλεφώνημα από τη φίλη του το πρωί .

ον ρωτάει , θα βγούμε το βράδυ;

ου θα πάμε μου λέει;

αμία βόλτα της λέω.

όνοι μας ; Μου λέει.

ιατί θέλουμε και παρέα ; της απαντάω.

ιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα έχει και κόσμο; Μου λέει.

ήπως επειδή πρέπει να προσέχουμε; Της λέω.

αι με αυτή τη γλυκιά φωνή που με κάνει ότι θέλει ...μα θα είναι όλοι εκεί.

α ακριβώς αυτό είναι το θέμα της λέω , άρα μπορεί να είναι και ο ιός εκεί και αν είναι ο ιός εκεί , τότε όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε κάπου αλλού .

ιατί τώρα που ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε , ξέρουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

συνωστισμός αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος τον αποφεύγουμε και αποφεύγουμε τα χειρότερα.

ιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθές.

Το είδα , το ξαναείδα , το γύρισα πίσω για να καταλάβω καλύτερα , προσωπικά δεν εντόπισα κάτι το σεξιστικό και το μεμπτό.

Αν παράδειγμα μου έλεγαν ότι το βίντεο αποσύρθηκε γιατί ο ηθοποιός δεν έπεισε θα το καταλάβαινα γιατί ούτε και εμένα με έπεισε.

ύτε προσωπικά κατάλαβα το λόγο της δημιουργίας αυτού του σποτ.

Άλλο αυτό και άλλο να βγάζει η ΓΓΠΠ δελτίο τύπου και να αναφέρει ότι το βίντεο αποσύρθηκε γιατί μπορεί να υπήρχε η υπόνοια από κάποιους ότι περνούσε λάθος μήνυμα.

ταν ένα σποτ αντί για να ενώνει τελικά διχάζει δεν εξυπηρετεί τον σκοπό του.

Την ιστορία βέβαια την ξεκίνησε η πρώην γγ. ισότητας των φύλων την εποχή ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Κούβελα η οποία ζήτησε από το ΕΣΡ να το αποσύρει γιατί δείχνει ότι ο άντρας είναι έξυπνος και έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

Ήταν η ίδια γραμματέας που όταν είχαν γίνει καταγγελίες από εργαζόμενες στην πρεσβεία της Βενεζουέλας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πρέσβη κατά την εργασία τους , έβαλε πάνω από την προστασία και τα δικαιώματα των γυναικών τις καλές σχέσεις με το φιλικο καθεστώς της Βενεζουέλας.

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι κάθε ανευθυνουπευθυνοι που με ευκολία δίνουν στην αριστερά ότι τους ζητάει ακόμα και χωρίς λόγο και αιτία , ότι στο παρελθόν υπήρξε ένας άλλος Λούλης στη ΝΔ που έδινε συμβουλές στο κόμμα.

υτός ο Γιάννης Λούλης ήταν συμβουλατορας στην κυβέρνηση Καραμανλή και ήταν της λογικής του μεσαίου χώρου.

υτή η λογική ήταν μετάφραση του δίνουμε ότι μας ζητάει η αριστερά , σωστό ή λάθος , δίκαιο ή άδικο , υπερβολικό ή λογικό , μόνο και μόνο για να την καθησυχάζουμε και για να την έχουμε του χεριού μας , με τα γνωστά αποτελέσματα.

Περιττό να αναφέρω ότι στις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2019 αυτός ο σπουδαίος πολιτικός επιστήμονας πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κατάλαβαν όμως αυτοί που τον υποστήριζαν ότι έτσι έθρεψαν το θηρίο των κινημάτων , των δικαιωματιστων , των διαφερικοτητων, που τελικά πήγε να κατασπαράξει τους ίδιους με την μάσκα των αγανακτισμένων.

Αυτοί που αποφασίζουν με περισσή ευκολία να ενδώσουν σε οποιαδήποτε κριτική και απαίτηση από την αριστερά έχουν φοβικά σύνδρομα και δεν υπηρετούν τη θέση που τους εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός.

Ας έχουν λοιπόν υπόψη οι κάθε είδους Λουληδες που μπαίνουν όπου βρίσκουν κενό και ευηκοα ωτα που θα ακούσουν τις συμβουλές τους ότι οι ιδέες τους η χαλαρωτητα τους και ο εύκαμπτος τρόπος που βλέπουν τα πράγματα γίνεται αντιληπτός.

Όπως και να ξέρουν ότι η παράταξη και η πατρίδα δεν έχουμε ανάγκη από Λουληδες που με την πρώτη δυσκολία γίνονται Λουηδες και εξαφανίζονται.


*Ο Αιμίλιος Παττακός είναι επιχειρηματίας* Επικοινωνήστε μαζί του στο https://www.facebook.com/aimilios.pattakos