Η περιοχή της Κλειτορίας απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο VINCI και στη Χριστίνα Αλεξοπούλου, για τη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού Tablet στους μαθητές των σχολείων της.

Η αρχή έγινε όταν δάσκαλος της Κλειτορίας απευθύνθηκε στη Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και την ενημέρωσε ότι οι μαθητές δεν είχαν υπολογιστές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσή τους. Η Βουλευτής ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με το Όμιλο VINCI, με τον οποίον διατηρούσε επαγγελματικές σχέσεις στο παρελθόν και ζήτησε τη συμβολή του στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η ανταπόκριση της VINCI ήταν τάχιστη και ο Όμιλος ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δωρεά (ενενήντα Tablet) σύγχρονης τεχνολογίας, αξίας (13.500 ευρώ).

Ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Σωτήρης Δουκλιάς θα παραδώσει τα (ενενήντα Tablet) τελευταίας τεχνολογίας, στους μαθητές ύστερα από δωρεά της εταιρείας VINCI την οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα και για τη γενναιόδωρη προσφορά, σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο.

Σημειώνεται ότι καμία άλλη περιοχή της Αχαΐας δεν έχει ωφεληθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από έναν ιδιωτικό φορέα. Η πολιτική βούληση σε συνδυασμό με τον ιδιωτικό τομέα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους μαθητές των σχολείων της Κλειτορίας.

“Είναι αυτονόητο ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του στη μάχη αυτή, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό”.