Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της.

Η κατηγορύμενη θα είνα σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να είναι ασφαλής καθώς ο άγραφος «νόμος» της φυλακής για ανθρώπους που κατηγορούνται για εγκλήματα όπως το δικό της, είναι πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα την απειλή της ζωής της.

Για 48 ώρες θα παραμείνει σε ειδικό χώρο όπου θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό και εφόσον βρεθεί αρνητική θα πάει στο κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου περνούσε κοντά από τα κελιά όπου κρατούνται οι άλλες γυναίκες που είναι φυλακισμένες στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, δέχτηκε απειλές και ύβρεις από τις κρατούμενες.

2>Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού

ύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε απελπισία και χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της.

Η 33χρονη, η οποία με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί απομόνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, απόρησε με την απόφαση των δικαστικών λειτουργών για την προφυλάκισή της και δεν μπορεί να το αποδεχθεί.

Η απελπισία της φέρεται να είναι τόσο έντονη που μετά την τοποθέτησή της στο κελί, ξεκίνησε να χτυπά με δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο, με κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά.

Στις φυλακές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σπεύδει εισαγγελέας.